La Minguella recupera sensacions a Girona (80 a 87)

0
    52
    10/03/2014
    Valle i Colomer van liderar el triomf blau contra el Sant Narcís

La Minguella no va fallar al camp del Sant Narcís, el cuer de la competició, i va recuperar sensacions.

Els de Pere Garcia van dominar el marcador de principi a fi, i liderats per la parella formada per Albert Valle i Nil Colomer, que ha fet un pas endavant amb la lesió de Castaño, van trobar la manera d'esgarrapar el triomf.

La bona feina a la 1a part els va permetre marxar al descans 8 amunt. El Sant Narcís havia sortit molt vertical en atac, però al darrere no estava prou dur i la Minguella ho va aprofitar.
    A més, els de Casagemes van ser molt superiors en el rebot i van tenir moltes segones opcions.

A la represa, l'avantatge dels de Badalona va arribar a ser de 16, però amb una pressió a tota pista, el Sant Narcís es va tornar a ficar en el partit. La Minguella no sabia ni com passar el camp, i a falta de 9 minuts, els gironins van empatar el matx (57 a 57). Superat el moment de nervis, els de Pere Garcia van saber jugar amb cap, i van fer bona la feina feta.

El proper partit de la Minguella serà el derbi contra el Natzaret, diumenge a les 19:30 a Casagemas.