Gairebé 2000 visitants han participat en la primera edició de la Mobile Week Badalona

  0
  38

  Aquest dimecres va finalitzar la primera edició de la Mobile Week Badalona després de tres dies d’activitats en què han participat al voltant de 2000 persones sumant els assistents presencials i les persones que es van connectar telemàticament. Els participants han pogut gaudir de franc des del passat dilluns de diverses conferències, tallers i taules rodones, en format  presencial i telemàtic, al voltant de l’àmbit de la salut, l’esport i la mobilitat. 

  La Mobile Week Badalona ha estat un espai de reflexió i de debat que ha apropat a la ciutadania mitjançant activitats participatives les eines que ofereix la tecnologia digital per afrontar les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes que defineixen el present i el futur de la nostra societat. En aquest sentit, els participants han pogut escoltar i compartir les idees i propostes de grans professionals de diversos àmbits i han gaudit de demostracions d’experiències innovadores com l’aplicació de la realitat augmentada en la cirurgia, l’evolució i introducció de la robòtica en l’entorn sanitari o l’aplicació de la realitat virtual en la pràctica del bàsquet.   

   La Mobile Week Badalona és un esdeveniment emmarcat en la Mobile Week Catalunya 2021, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb el suport de CaixaBank i Damm. El programa de les activitats que s’ha fet a Badalona s’ha elaborat des de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Restarting Badalona. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí