La mobilitat durant la Copa: carrers tallats i busos gratuïts

  0
  66

  Des del 14 fins el 20 de febrer, diversos carrers de la ciutat estaran afectats per la celebració de la Copa del Rei

  La Copa del Rei farà que la ciutat de Badalona pateixi una sèrie de canvis i això es veurà repercutit en la seva mobilitat. L’Ajuntament de Badalona aplicarà durant els pròxims dies diverses mesures que afectaran al trànsit en alguns carrers i també es prohibirà l’estacionament de vehicles en algun cas. Les restriccions afectaran bàsicament algunes de les àrees de la ciutat on es desenvoluparan aquests pròxims dies les diferents Fan Zones, uns espais de lleure situats a la via pública que acolliran una àmplia i variada programació d’activitats musicals, culturals i esportives. Els tres talls de trànsit durant la celebració de la Copa del Rei a Badalona seran: av. del Marquès de Mont-roig i del c. de Ponent, av. del Doctor Bassols i del c. d’Àsia, i c. de Ramon Martí i Alsina i de Josep Maria Sert.

  Busos llançadora i línies especials

  Es recomana utilitzar de forma prioritària el transport públic durant tots aquests dies tant per acudir als partits de la Copa del Rei i de la Minicopa Endesa com a totes les activitats lúdiques i culturals organitzades a les Fan Zones.

  Des de l’organització es vol tenir present la sostenibilitat durant l’esdeveniment i TMB posarà a la disposició dels aficionats, i qualsevol persona, diverses línies de busos elèctrics i gratuïts. La freqüència serà de deu minuts perquè els aficionats puguin viure l’experiència al màxim i contribuir al mateix temps a respectar el medi ambient. Aquesta serà la forma més efectiva per moure’s entre els diversos punts amb activitats de la ciutat.

  La línia SE1 es mourà entre Gorg i Llefià, mentre que la SE2 cobreix la ruta Gorg-Centre-Montigalà-Gorg. A més, en la Nit de la Copa, hi haurà busos llançadora (SE3) de Gorg a Ca Ribó, passant per Pompeu Fabra a la volta.

  Les línies habilitades són: 

  – Línia SE1: amb recorregut Gorg – Llefià – Gorg cada deu minuts des de les 08.30 hores fins a les 18.30 hores. 

  – Línia SE2: amb recorregut Gorg – Centre – Montigalà – Gorg cada deu minuts des de les 11.30 hores fins a les 18.30 hores. 

  – Llançadora especial per a la nit del divendres amb recorregut Gorg – La Nit de la Copa – Centre – Gorg per a gaudir de La Nit de la Copa que organitza l’Ajuntament en el polígon de Ca Ribó. 

   

  Els talls de trànsit a la ciutat

  Avinguda del Marquès de Mont-roig i del carrer de Ponent 

  Al voltant del Palau Municipal d’Esports, del 14 al 20 de febrer es tallarà al trànsit de vehicles a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, entre els carrers de Ponent i d’Antoni Bori, i al carrer de Ponent, entre els carrers de Ramon Llull i de Baldomer Solà. També hi haurà talls puntuals de trànsit a l’avinguda d’Alfons XIII, entre els carrers de Ponent i de Pau Claris, i estarà prohibit l’estacionament del carrer d’Antoni Bori, entre les avingudes del Marquès de Mont-roig i d’Alfons XIII, i en el carrer de Pau Claris.

  Avinguda del Doctor Bassols i del carrer d’Àsia 

  L’avinguda del Doctor Bassols, entre el carrer de Londres i l’avinguda d’Àfrica, i el carrer d’Àsia, entre l’avinguda del Doctor Bassols i el carrer de Juan Valera, es tallaran al trànsit de vehicles del 14 al 19 de febrer amb motiu de la celebració de la Minicopa Endesa de bàsquet que tindrà lloc al Poliesportiu Llefià.

  Carrers de Ramon Martí i Alsina i de Josep Maria Sert 

  Els carrers de Ramon Martí i Alsina i de Josep Maria Sert quedaran tallats al trànsit de vehicles el divendres 17 i el dissabte 18 de febrer amb motiu de la celebració de La Nit de la Copa. Durant aquests dos dies també estarà prohibit aparcar en aquests carrers.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí