La mobilitat en tota l’àrea metropolitana serà possible des d’avui

  0
  68

  Des d’avui els habitants de Barcelona podran sortir del terme municipal, i els seus veïns entrar, després que el Govern central acceptés la petició del Departament de Salut de flexibilitzar la mobilitat en tota l’àrea metropolitana.

  La petició, a més de la Generalitat també l’havien fet l’Ajuntament de Barcelona així com el conjunt de consistoris metropolitans, que van demanar llibertat de moviment argumentant que es tracta d’un territori molt interconnectat a escala laboral, però també social. D’aquesta manera s’unifica la regió sanitària metropolitana nord amb la de Barcelona ciutat i, parcialment, la sud. I és que les comarques del Penedès i el Garraf –malgrat pertànyer a la metropolitana sud– quedaran excloses d’aquesta unió i passaran a la fase 2, com també ho faran les regions sanitàries de Girona i Catalunya central. Una fase en la qual, des del 25 de maig estan també el Alt Pirineu i Aran, així com el Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Lleida, en canvi, es mantindrà en fase 1 després d’alguns rebrots puntuals detectats aquesta última setmana.

  La previsió és que Barcelona i la seva àrea metropolitana romanguin en fase 1, si no hi ha rebrots, almenys fins al 8 de juny.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí