La Morera celebra la seva primera Shopping Night

  0
  79
  shopping night.jpg

  20/12/2017 – Una vintena de comerciants obriran les seves portes de 20 a 24 hores del dissabte 23 de desembre i s'oferiran activitats per a tot el públic.

  Una vintena de comerciants i serveis del barri de la Morera obriran de nit per primera vegada i donar la benvinguda al Nadal. Es tracta de la primera edició de la Shopping Night de Nadal, que organitza l'Associació de Comerciants de la Morera i l'Ajuntament de Badalona, on s'oferiran descomptes, degustacions, activitats i actuacions en directe, el dissabte 23 de desembre, des de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit.

   

  En relació a les activitats, l'escola de ball Multiestil mostrarà un tast de hip-hop d'infants i joves (20h), balls urbans (21h) i roda casino (22h), mentre que l'escola Salvador Espriu oferirà Sweet Bollywood (20.15h) i l'escola Stil, neo-clàssic, jazz, hip-hop i ball contemporani a les 20.30h.

   

  A més, durant tota la nit els assistents rebran un taller de ball i animació de salsa, amb Salsa con Sabor; patinar amb scooter amb altres riders, i també hi serà present un Reig Mag que recollirà les cartes dels nens i les nenes.

   

  ​Per facilitar l'accés del veïnat i el desenvolupament de les activitats programades es tallarà l'avinguda de Morera, excepte el tram que creua amb el carrer de Pere III.