La ‘nit lila’ aconsegueix reunir a centenars de persones

  0

  Divendres passat van tenir lloc per tota Espanya manifestacions i concentracions per denunciar la violència masclista.

  A Badalona, la Plaça de la Vila va aplegar a desenes de persones en un esdeveniment on el color lila va tenir el protagonisme. La Federació de Dones de Badalona va convocar a les 20.30h la concentració. Ja abans de l’hora, la petita plaça estava plena de gom a gom tant d’homes com dones, això sí, la majoria d’edat avançada.

  La lectura del manifest va provocar moments d’excitació, ja que mentre es llegia aquest, les persones concentrades anaven cridant “És violència masclista” o “Si ens toquen a una ens toquen a totes”. Fins i tot, es va deixar el micro obert perquè qualsevol qui volgués digués unes paraules. Seguidament, es va fer un minut de silenci per les víctimes de violència masclista que han hagut aquest any fins ara.

  Les llums liles de mòbils i llanternes van il·luminar durant tot l’esdeveniment la façana de l’Ajuntament.

  Avui, Dia Internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de persones

  La mateixa Federació de Dones convoca avui, a les 18h, una cadena humana, des de Roca i Pi fins a la Plaça de la Vila per denunciar l’explotació sexual i el tràfic de persones. La idea és portar una samarreta blanca i unir les mans per concienciar sobre una problemàtica massa present actualment.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí