La novena jornada dels equips badalonins de Catalana

0
    34

06/11/2012 – Victòries per la mínima de l'Unificación Llefià i el Lloreda a Segona Catalana. A Tercera, triomf del Bufalà i derrota a casa de l'Unificació Badalona Sud

Els partits de categoria territorial acostumen a ser moguts i, per regla general, solen acabar amb marcadors amplis que no es veuen a categories més professionals. Però aquest cap de setmana, els dos equips badalonins de Segona Catalana van coincidir a vèncer els seus partits per sengles pírrics 0-1. El Lloreda va superar a domicili a l'Escola Barbera Andalucia. El gol el va fer Marc Lombardo a la primera meitat. És el segon triomf consecutiu del Lloreda, que l'allunya una mica més de les places de descens gràcies als dotze punts que ara acumula. El San Juan de Montcada, tercer amb 16 punts, serà el seu proper rival. L'Unificación Llefià també va guanyar per la mínima, i també a domicili. En aquest cas va ser al camp del Premià, gràcies a una diana de Pau Machado als pocs minuts de començar el partit. L'Unificación, que amb 19 punts és segon, rebrà aquesta setmana a l'Escola Futbol Mataró.

Al grup quart de Tercera Catalana el Bufalà va tornar a vèncer. Va ser al camp del Liverpool, per 1-3. Peralta, Peña i Muñoz van ser els autors dels gols badalonins. El Bufalà continua així comandant la classificació amb mà de ferro, amb 25 punts, cinc més que el seu més immediat perseguidor. El Pineda de Mar, sisè classificat, visitarà el camp del Bufalà diumenge. La creu badalonina de la categoria és l'Unificació Badalona Sud, que porta una trajectòria del tot antitètica a la del Bufalà. L'Unificació va perdre a casa per un ampli 0-4 contra la UD Catalana. L'equip continua cuer amb cinc punts. El proper partit el disputarà a domicili contra l'Esquerra de l'Eixample.