La PAH Badalona torna a l’activitat després d’iniciar l’any

    0
    IMG_2773.JPG

    10/01/2013 – La plafatorma organitza aquesta tarda, apartir de les 18h, una assemblea a Can Pepus per definir i exposar les accions de l'any que comença.

    La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Badalona inicia la seva activitat aquest 2013 amb una assemblea a Can Pepus. Serà a partir de les 18 hores d'aquesta tarda i la reunió consistirà en explicar els plans i accions que la plataforma té pensat dur a terme de cara a l'any que ara comença. Així mateix, s'informarà de les gestions que l'entitat ha fet amb "diferents col·lectius professionals" i del cas en particular d'un membre que ha aconseguit la dació en pagament.

    La reunió serà just després de la protesta que la PAH, a nivell general, durà a terme a la seu central de Catalunya Caixa a Barcelona. Després de dos mesos de negociació i aturar les accions, la institució bancària ha imcomplert la seva part dels acords, havent signat només 11 de 300 dacions entregades. En conseqüència, la plataforma reprèn les accions en aquest moments.