La PAH ocupa una sucursal bancària a Llefià per negociar el cas de dues famílies denunciades

  0
  55
  IMG_7315.JPG

  23/10/2014 – El col·lectiu antidesnonaments ha engegat una campanya de pressió per aconseguir negociar els casos de dos famílies a les que, segons la PAH, l’entitat bancària vol desallotjar sense ni tan sols parlar, tot i portar quasi un any intentant arribar a un acord.

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va ocupar durant tot el matí d’ahir la sucursal del BBVA situada a l’avinguda Marquès de Sant Mori, al barri de Llefià. El col·lectiu antidesnonaments ha engegat una campanya de pressió per aconseguir negociar els casos de dos famílies als que, segons la PAH, l’entitat bancària vol desallotjar sense ni tan sols parlar, tot i portar quasi un any intentant arribar a un acord.

   

  Es tracta, d’una banda, del cas de Francisco, la seva parella i un fill petit, denunciats des de fa cinc anys, quan van haver de deixar de pagar la hipoteca per falta d’ingressos. Des de llavors, diu l’afectat, l’han anat “marejant” amb solucions que mai s’han fet efectives, fins que el van informar de la voluntat en ferm d’anar a judici per desnonar-lo, quedar-se l’habitatge dels seus tiets –com a avaladors- i mantenir el deute. L’altra cas, el de la Susana, una dona amb tres fills, és de caire similar: l’entitat vol quedar-se amb el seu immoble i mantenir el deute contret.

   

  Després de l’acció d’ahir, la PAH explica que la sucursal s’ha compromès a portar els casos a nivells superiors per tal de revisar-los i obrir vies de negociació.