La PAH podrà tornar al seu local després de ‘desnonar-se’ per evitar una sanció

  0
  2ef73a7c-fd9c-43ed-a51f-affc7773555c.jpg

  09/03/2016 – L'expedient disciplinari que pesava sobre la PAH des del mandat d'Albiol ha estat tancat i l'entitat podrà romandra a Nova Lloreda.

  Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/modules/search/search.module on line 390

  Ha costat mesos i una vistosa escena d’autodesallotjament, com la que es va poder veure ahir al matí, però la PAH ja es podrà quedar de manera legal i autoritzada al local de Nova Lloreda en el que ha desenvolupat la seva activitat durant els darrers dos anys. Després de reunir-se dilluns amb una part de l’equip de govern, alcaldessa inclosa, el regidor d’Urbanisme, Oriol Lladó, es va trobar ahir dimarts, novament, amb els representants de l’entitat per tal de segellar un acord provisional i poder tancar l’expedient sancionador que pesava sobre la plataforma des del mandat anterior.

   

  Garcia Albiol va obrir un expedient disciplinari a la plataforma per ocupar un local municipal sense permís, i fins ara continuava viu. L’associació antidesnonaments, per tal de pressionar el govern local, va entregar les claus i va desallotjar l’espai ahir al matí per tal de poder tancar el procés sancionador. A la tarda, el responsable d’Urbanisme presentava un conveni perquè la PAH pugui tornar al mateix local aquesta setmana i quedar-s‘hi indefinidament.