La Penya arriba a un acord amb Veritas com a nou proveïdor d’alimentació

  0
  DGL_0099.jpg

  03/01/2018 – El bàsquet base del club gaudirà de consells, dietes i productes.

  La cadena Veritas és d'ara en endavant nou proveïdor oficial d'alimentació del Club Joventut Badalona, després d'haver arribat a un acord amb l'entitat per a aquest 2018. Sota el lema “Veritas alimenta el futur de la Penya”, centenars de nens/es de l’escola de bàsquet gaudiran dels millors consells per aconseguir una bona alimentació saludable i ecològica.

   

  A més, l’acord permetrà als jugadors becats del planter verd-i-negre gaudir dels millors productes ecològics amb dietes personalitzades i dissenyades pels nutricionistes de Veritas, en col·laboració amb el personal responsable de l’esport base. Durant l’any 2018, ambdues entitats s’han compromès a treballar en diferents àmbits i accions de conscienciació amb el bàsquet base.

   

  Veritas, fundat l’any 2002 i actualment amb més de 50 supermercats es mostra molt satisfet amb l’acord: “Ens permet continuar amb la nostra missió d’ajudar a menjar millor i a viure millor a les generacions actuals i futures”, ha declarat el director general de Veritas, Silvio Elias.

   

  Per la seva banda, el president Juanan Morales creu que aquest acord “ajudarà a promoure els bons hàbits d’alimentació al planter” i que els seus productes saludables i ecològics “milloraran el rendiment esportiu dels joves”.