La Penya arriba amb vida al darrer quart però cau al Palau (99-84)

0
    50
    CJB

El Joventut va tancar la primera volta de la Lliga Endesa amb una desfeta al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona (99-84). Tot i la diferència de 15 punts, el conjunt verd-i-negra va arribar amb vida al tram final del darrer quart i va tenir opcions de capgirar el marcador al minut 34 (74-69).

El tir exterior blaugrana va castigar la Penya al primer quart, amb una diferència de 10 punts que obligava el Joventut a reaccionar i anivellar l’encert local (16-6). Una diferència que va augmentar progressivament (21-8) abans de concloure el primer quart (24-13).

La Penya va començar a anivellar el derbi al segon quart amb un 2+1 de Brodziansky. Un enorme Ante Tomic va liderar els atacs sota cistella i el rebot verd-i-negra. Un còctel explosiu que es va veure reflectit al marcador (35-31). Gran primera part de Tomic amb 14 punts i 8 rebots, liderant el joc del Joventut (40-35).

El ritme i sensacions del conjunt de Carles Duran es van dilatar a la represa. Brodziansky  es va incorporar al gran nivell de Tomic i el binomi badaloní va anivellar encara més el partit (44-40). La reacció de la Penya va tornar a provocar un nou pas endavant del Barça, amb un notable encert exterior (62-49).

Els de Carles Duran reaccionaven al darrer quart (69-65) però es tornava a repetir el guió del quart anterior. Nico Laprovittola, l’ídol ver-i-negra fa tres temporades, va tombar el Joventut al darrer quart amb 11 punts.

La Penya ho va tornar a intentar reblar als instants finals, però l’encert blaugrana va tombar un bon Joventut (99-84). Ante Tomic i Guillem Vives, amb 18 i 17 punts respectivament, van ser els màxims anotadors de la Penya al Palau Blaugrana.

Excel·lent primera volta del Joventut amb un balanç d’11 victòries i 6 derrotes.