La Penya assegura el liderat sense problemes (59 a 101)

  0
  j91.JPG

  01/11/2012

  Els verd-i-negres van passar per sobre l'ademar amb molta intensitat i fent un bon treball defensiu.

  El júnior del Fiatc Joventut no va tenir problemes per desfer-se del de l'Ademar en la 9a jornada de lliga i va assegurar encara més la 1a plaça del grup 1.
  Els de Paco Redondo van ser superiors en tot moment i van exhibir una àmplia mostra del catàleg de defenses que poden fer.
  A més, les poques vegades que tàcticament no havien trobat superioritat, només pel físic acavaben anotant.

  A l'altre banda hi va haver un Ademar més valent que encertat que quan més va còrrer i intentar fer el seu joc, va rebre una tova encara més gran.
  Als 4 minuts la diferència ja era de 10 punts (8 a 18) i Joan Sànchez va haver d'aturar el partit.

  La Penya, amb molta intensitat defensiva, forçava errors locals que acavaben amb bàsquets fàcils. Dos triples dels vermells van neutralitzar el marcador al primer quart (17 a 24) i en els primers minuts del segon període (21 a 28). A partir de llavors, parcial de 11 a 0 pels verd-i-negres, i el partit va quedar senteniat abans del descans (31 a 49).

  A la represa, l'Ademar va embogir el partit i encara va beneficiar més al Joventut, que va tenir uns minuts espectaculars d'Abalde esmaixant (foto) i anotant des de totes les posicions.
  Tot i que l'Ademar es va resistir molts minuts en arribar als 20 de diferència, ràpidament van arribar als 30 (52 a 82) i no va parar fins els 38 finals (59 a 101).

   

   

  Paco Redondo, entrenador del Joventut

   

  "El marcador reflexa una cosa que no és. El Barça ve aquí, i a falta de 6 minuts guanya de 2. El Cornellà només va guanyar de 8. No estem parlant de l'últim classificat, és un equip amb manca de físic, però que compleix amb molta intensitat i en partits d'habilitat. No és de que ens serveixen aquest tipus de partits sinó que té molt de mèrit haver guanyat de tant i ha estat perquè els jugadors s'han plantejat que era un partit molt important".

   

  Joan Sànchez, entrenador de l'Ademar

   

  "Fins ara estàvem jugant bé i avui no hem sortit amb la mentalitat. Quan jugues contra la Penya està clar que t'agafaran el rebot, que perdràs pilotes i que fallaràs sota l'aro, però hi ha dos maneres d'agafar el repte. Una és amb mentalitat perdedora, com en la primera part. A la segona hi hem posat ganes tot i que l'encert no ha arribat. És molt difícil atacar i defensar contra el probablement millor equip de Catalunya o Espanya".

  "No pots plantejar el partit en termes de victòria perquè ells se'n van de 15 i llavors deixem de treballar. Nosaltres hem canviat el xip. Hem de construir un equip. No podem posar pedaços cada setmana i veure que al cap d'un mes no tenim res treballat. No ens volem deixar influenciar per una victòria o una derrota".