La Penya començarà a treballar el 20 d’agost

  0
  44
  maldonado.jpg

  07/08/2012

  La Penya té planificats 3 amistosos. El 2 de setembre contra l'Assignia Manresa, l'11 contra el BC Kiev i el 25 novament contra els manresans, en la semifinal de la lliga catalana.

  La Penya 2012-2013 començarà la pretemporada a pista el 20 d'agost. Uns dies abans, els jugadors passaran la revisió mèdica a la Clínica Diagonal Fiact, a Esplugues de Llobregat.

  El 2 de setembre a les 18:30, després de dues setmanes de preparació física i tàctica, els verd-i-negres jugaran el primer partit en el ja tradicional torneig de Sant Julià de Vilatorta. El rival serà l'Assignia Manresa, de moment, l'únic equip ACB contra el que la Penya té aparaulat un amistós.

  El dia 11, coincidint amb la diada nacional de Catalunya, els verd-i-negres tornaran a disputar el torneig de Platja d'Aro que acostuma a convidar un equip estranger. Aquest any serà el BC Kiev, el rival de la Penya en la FIBA Eurocup del 2006.

  El següent partit ja serà a l'Olímpic, el dimarts 25 de setembre en la disputa de la lliga catalana. La Penya jugarà la segona semifinal contra l'Assignia Manresa a les 21h. Si guanya, serà a la final amb data per concretar (26 ó 27 de setembre) contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Barça i el campió de la lliga catalana LEB.

  A finals d'aquella mateixa setmana la Penya ja disputarà el primer partit de la temporada davant del Lagun Aro GBC.