0
    29
    CBA vs Penya-001.JPG

15/05/2013
    Tot i jugar dos partits en un dia, els verd-i-negres no van tenir problemes per desfer-se del Heidelberg i l'Instituto Rosalia

El júnior de la Penya no va fallar a la fase de grups i va guanyar els dos partits que li restaven per acabar líder.

Tot i jugar dos partits en una mateixa jornada, això no va ser un inconvenient i els verd-i-negres van resoldre els dos tràmits amb comoditat i repartint els minuts.

En el compromís del matí, la Penya va guanyar a l'Instituto Rosalia per 53 a 99.
    Ja des de l'inici, els de Paco Redondo van posar la directe (9 a 23) i van anar augmentant la diferència fins el xiulet final.

L'equip va arribar als 133 de valoració en un partit en el que Sans va tornar a descansar, i Kwazema, el que més va jugar, ho va fer 30 minuts.

Rotacions i moments per tothom per afrontar amb descans el partit de la tarda, que amb més dificultat (72 a 45) també es va resoldre sense arribar a un final ajustat.
    Tot i que els canaris van aguantar la primera part 36 a 28, la Penya va esclafar al Heidelberg al 3r quart (17 a 5) per deixar el partit vist per sentencia.
    Nogués va ser el més destacat d'aquest partit amb 14 punts i 20 de valoració.

El rival dels badalonins serà l'EASO, el 2n classificat del grup del Barça. El partit es podrà seguir des de les 18h per aquest enllaç