La Penya demostra perquè és favorita a Europa

0
    45

Cedevita ha estat un punt d’inflexió. La Penya ha passat per sobre – especialment en el segon i tercer quart – l’equip eslovè. El joc interior verd-i-negre, clau i decisiu.

La Penya havia de reaccionar fora l’Olímpic. I de quina manera ho ha fet. Els homes de Carles Duran han tingut un dia molt inspirat en atac (arribant als 100 punts) i s’han posat durs en defensa quan el moment de partit ho requeria.

L’inici de partit ha començat amb Kyle Guy com a protagonista anotant 8 punts seguits. Yogi Ferrell, l’estrella local,  ha contrarestat la Penya posant el 21-20 pels eslovens, però l’entrada del duet interior Ante Tomic i Henry Ellenson ha estat diferencial. El domini interior verd-i-negre ha estat molt superior.

La pujada del nivell defensiu sumat a la bona versió dels bases, que han aconseguit els dos junts 11 assistències (Vives 5 i Feliz 6) han estat els principals motius d’una Penya que ha estat sublim en el segon i tercer quart. Un aspecte a destacar és l’enorme encert des del perímetre que ha tingut el Joventut en els tres primers períodes, un 61% (11/18).

L’últim quart ha estat un tràmit per la Penya. Amb el Cedevita rendit i sense lluitar, Carles Duran ha fet descansar els titulars donant rotació als menys habituals (Albert Ventura no ha disputat cap minut). El jove del planter, Yannick Kraag, ha anotat la cistella per arribar als 100 punts i posar la cirereta a un partit en línies generals molt bones.

La bona notícia del partit d’avui és que tots els jugadors que han disputat minuts, han aconseguit anotar.

Segona victòria a l’Eurocup i dissabte, a les 20:45h a l’Olímpic, contra el cuer a la Lliga Endesa, el Zaragoza.