La Penya enceta la campanya de socis per a la temporada 2019/2020

  0

  “Europa, hem tornat!”. Aquest és el lema de la nova campanya de socis engegada per la Penya per a la temporada 2019/2020, amb el retorn a les competiciones europees com a gran reclam. El nou carnet inclou la Lliga Endesa i l’Eurocup i permetrà gaudir d’un mínim de 22 partits garantits entre la competició domèstica i la continental. Amb l’abonament es podran veure tots els partits de la fase regular de l’ACB, les dues fases de grups de l’Eurocup i la primera ronda dels “playoffs” d’ambdues competicions, sempre i quan la Penya s’hi classifiqui.

  Aquesta setmana, fins al divendres 28, el club l’ha reservat pels socis que vulguin fer algun canvi, per exemple de seient o en la forma de pagament. Per fer-ho, caldrà passar per les oficines de l’Olímpic, de 10h a 13:30h i de 16h a 20h (divendres només matí). Els nous abonaments estaran disponibles a partir de l’1 de juliol a la web del club, www.penya.com. 

  Aprofitant la classificació per a l’Eurocup, la nova tarifa de l’abonament suposarà un important estalvi a totes les zones de l’Olímpic, en comparació amb la compra d’entrades per a cada partit. L’estalvi amb el carnet d’adult serà, com a mínim, del 26%; el del carnet jove, de fins a un 45%. A més, enguany, com a gran novetat, el carnet també estarà disponible en format electrònic, per poder-lo portar en el telèfon mòbil. Abans de començar la temporada, el club explicarà a tots els socis com poder descarregar-lo. Aquesta opció oferirà la possibilitat de cedir el seient a un amic en cas de no poder anar a algun partit.

  Tots els abonats tindran múltiples avantatges, com la reducció del 5% en la renovació de l’abonament. A més, els socis tindran un 10% de descompte a les botigues del club, una invitació gratuïta pel dia del soci, un 10% de rebaixa per a 2 entrades per partit, descomptes exclusius per part de patrocinadors del club i la possibilitat de pagar l’abonament en 1, 3 o 5 quotes.

  Nou carnet Mini-Penya
  La Penya, a més, també oferirà un nou carnet pels menors de 7 anys que vulguin obtenir número de soci i carnet amb el seu nom des de petits, sumant anys d’antiguitat abans de ser infantils. Per obtenir aquest carnet serà imprescindible que un dels familiars del petit sigui soci.

  Per últim, cada soci que en porti un altre aconseguirà un 20% de descompte per a la temporada 2020/21. I si un abonat aconsegueix que 5 amics s’abonin, la campanya 2020/2021 li sortirà de franc.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí