La Penya es dirà Divina Joventut

  0
  58fa5bbd62713e91a70668f73d8fdb0b.jpg

  01/07/2016 – L’acord de patrocini amb FIATC Mútua Assegurances expira, però el club troba una nova empresa que aposta per la marca verd-i-negra.

   

  Ahir, ja de forma oficial, el lligam contractual entre el Club Joventut de Badalona i FIATC Mútua Assegurances va quedar trencat. L’acord de patrocini que havia vinculat les dues entitats des del 2011 arriba al seu punt final.

   

  El consell del Joventut treballava des de feia temps per buscar un nou màxim aliat pel club i aquest ja ha arribat. Segons avança l'Esportiu, Divina Pastora Seguros es converteix en el nou patrocinador principal de la Penya, moviment que avui es farà oficial per part de l’entitat verd-i-negra.

   

  L’acord entre Divina i el Joventut serà multi anual (tres temporades) i la Penya ingressarà una quantitat que ronda els 700.000 euros cada any. Cal destacar que Divina Pastora Seguros és una empresa vinculada a l’esport, ja que durant molts anys ha apostat per la promoció de l’atletisme. A partir d'ara, el Joventut es dirà Divina Seguros Joventut.