La Penya es fa forta a Olost (71-74)

0
    28
    DSC_0543.JPG

28/10/2014 – El júnior es recupera de l’ensopegada contra el Barça (59-77) fent un gran partit davant un dels rivals més incòmodes del campionat.

El FIATC Joventut va tancar la primera volta de la fase prèvia de la lliga amb bones sensacions. L’equip dirigit per Adrià Alonso va fer un pas endavant, fent el millor partit de la temporada com a equip.

A Olost, els verd-i-negres van demostrar que la feina feta durant els entrenaments comença a tenir resultats. El rival dels badalonins, un dels classificats per la final a quatre del curs passat, conserva el bloc de la temporada anterior i segueix apostant per les alternatives defensives en molts moments dels partits.

L’Olost va patir el bon primer quart de la Penya (16-25). El conjunt d’Alonso va tenir efectivitat des de l’inici i va estar solidari en defensa per comandar el marcador des del primer moment.

A segon quart, els locals van començar a canviar la defensa i el FIATC Joventut va tenir més problemes per anotar amb continuïtat. Tot i així, després d’un inici de tercer quart molt bo, els verd-i-negres van recuperar una de més de deu punts. A partir d’aleshores, el duel es trencaria, i a falta de quatre minuts pel final l’Olost empatava el marcador (65-65).

La Penya seria capaç d’anotar vuit punts consecutius davant de zona que tornaven a donar avantatge als badalonins. L’Olost va anar fent la goma, però no va tenir força per forçar la pròrroga o lluitar pel triomf en el tram final, tot i una tècnica xiulada en contra del FIATC Joventut.

Per part badalonina, el base Nenad Dimitrijevic va fer el seu millor partit de la temporada, amb 16 punts, 3 assistències i un 4/7 en triples. El jugador macedoni va anotar tres triples quasi consecutius a la segona part que van impulsar a la Penya cap al triomf i va fer jugar als companys.

Albert Real també tindria un paper destacat, amb 14 punts, mentre que Óscar Amo i Xabi López es quedarien amb 13 i 10, respectivament. Tot i les baixes de Terrence Bieshaar, Ferran Bagués i Óscar Sánchez, el FIATC Joventut va ser molt competitiu.

Bieshaar encara estarà alguns dies sense activitat, per un problema a la mà, i si tot va bé, Óscar Sánchez debutarà aquesta setmana, després de començar la temporada amb una inoportuna lesió.

A banda del triomf, la bona notícia pel júnior verd-i-negre va ser el debut del cadet Alex Galán. L’aler pivot del cadet A va disputar 10 minuts contra l’Olost i va anotar 3 punts.

La Penya tanca la primera volta en segona posició, amb un balanç de 6/1. Els verd-i-negres s’han classificat per la Copa Federació i s’enfrontaran al Sant Josep en semifinals (en principi el 20 de desembre).

Aquest cap de setmana, el júnior afronta doble partit de lliga. Dissabte (17:45h) contra el Cornellà a domicili i diumenge (19:30h) a casa contra el CB L’Hospitalet.