La Penya obre el procés de venda dels abonaments de què disposa per a la Copa

  0
  35
  El WiZink Center de Madrid, seu de la Copa 2019. / Penya.com

  Un cop coneguda la classificació de l’equip, la Penya ha posat en marxa el procediment per vendre el paquet d’abonaments (170) que l’ACB posa a disposició dels equips que jugaran la Copa. La resposta de l’afició verd-i-negra ha estat massiva, amb una demanda d’entrades molt superior a les facilitades per l’ACB al club, i això ha obligat a establir un mecanisme per distribuir les localitats. D’aquesta manera, les entrades queden restringides només per als socis i cal fer una preinscripció omplint un formulari a la web del club, www.penya.com.

  El termini per inscriure’s finalitzarà a les 23:59 d’aquest diumenge 27 de gener. A l’hora de fer la selecció el club verd-i-negre vol premiar els abonats que més han anat a l’Olímpic en la primera volta per donar suport a l’equip. Així, els socis amb més assistència als partits tindran preferència i seran els primers seleccionats. Els afortunats rebran la confirmació via correu electrònic i podran passar a comprar les seves entrades per les oficines del club, d’11h a 13h i de 17h a 20h, del 4 de febrer al 11 de febrer, ambdós inclosos.

  El Divina Joventut, de tota manera, continua treballant amb l’ACB per poder ampliar la quota d’entrades disponibles, amb l’objectiu de poder satisfer el màxim de peticions possibles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí