La Penya fa la comunió

  0
  54
  Comiat (2).JPG

  22/05/2013
  Jugadors i afició van gaudir d'un acte de comiat proper i natural

  La trobada entre el primer equip del Fiatc Joventut i la seva afició va ser un èxit .
  Més d'un centenar de persones es van acostar a la sala Vip del Palau Olímpic per acomiadar els seus herois fins la temporada que ve demostrant, un cop més, que aquests petits gestos tenen un gran valor pels aficionats.

  La comunió va ser total. Tant, que tot i que només estava previst que parlessin Maldonado i el capità, el públic va pressionar perquè tots fessin un petit parlament, i els jugadors van accedir sense oposició.

  Fins i tot els més vergonyosos ahir -Kuzmic, Barrera i Vives que s'amagava- van trobar les paraules d'agraïment a l'afició.
  De fet el missatge va ser bastant unànime, donant les gràcies a una afició que s'ha notat molt quan ha empentat i desitjar una futura comunió perquè això significa que el club es manté viu.

  La nota divertida la van posar Savané i Caven.
  El senegalès, incitat per Oliver, va parlar en català agraint, entre d'altres, el recolzament d'en Jaume Comas, l'aficionat que ha estat el seu professor particular de català aquest any.

  Caven, que no s'esperava que hauria de parlar, va arrencar una bona riallada sent clar i directe: "l'any que ve parlaré millor i jugaré un partit".

  Aquests són els parlaments que van fer els jugadors:

  Salva Maldonado
  "És un plaer poder acomiadar-nos. La temporada ha passat bastant ràpida i això és bona senyal. Crec que hem viscut jornades de tot tipus. Algunes en les que hem vist la realitat de que no podíem competir i d'altres que hem disfrutat de la comunió amb vosaltres. Espero que aquesta unió es mantingui perquè mentre hi sigui el club estarà viu"

  Pere Tomàs
  "Ens fa molta il·lusió ser aquí. Agrair que ens seguiu perquè sense vosaltres no hi hauria club. Hem assolit l'objectiu i us deixo amb el millor base de la lliga"

  O-O-Oliver
  "Em posaré vermell. Vull agrair el recolzament. És molt important per nosaltres que hi sigueu, i jo m'he sentit molt estimat. Ara li toca a en Taph, en català".

  Taph Savané
  "Moles gràcies a tots per estar amb nosaltres. Moltes gràcies als companys i moltes gràcies a l'afició, i a en Jaume, el meu professor. Ha estat una gran oportunitat jugar aquí, moltes gràcies a tots"

  Jordi Trias
  "Penso que encara hem d'estar més contents que l'any passat perquè aquest s'han fet més jugadors i l'accent d'aquest club continua"

  Nacho Llovet
  "Hem fet un gran any. Quan esteu amb nosaltres hem fet grans partits i ens hem divertit. Ens heu tirat endavant. Quan ens ho passem bé amb vosaltres es nota a la pista"

  Ognjen Kuzmic
  "Moltes gràcies a tots per ser aquí"

  Alex Suàrez
  "És el primer any que estic al primer equip i m'he sentit molt a gust i estimat"

  Albert Ventura
  "Us hem sentit molt a prop. La Penya viu de vosaltres"

  Alex Barrera
  "Crec que l'Albert (Ventura) és un referent pels joves així que subscric el que ha dit"

  Manny Quezada
  "La gent m'ha fet sentir com si estès a casa. És un gran honor haver jugat aquí"

  Moses Ehambe
  "Sou la millor afició per la que mai he jugat"

  Jonas Caven
  "L'any que ve parlaré millor i jugaré algun partit"

  Guillem Vives
  "Els veterans ens han cuidat molt bé. Als primer partits teníem nervis però amb la gent al costat ha estat més fàcil"