La Penya Fotogràfica de Badalona rep dos premis del 6è concurs Foto Zoo

  0
  52
  Penya Fotografica 1.jpg

  10/03/2016 – José Manuel García i Felicià Sabater assoleixen el primer i segon premi, respectivament, a la categoria de primer pla.

  José Manuel García i Felicià Sabater, membres de la Penya Fotogràfica de Badalona, han estat els dos premiats a la categoria de primer pla de la sisena edició de Foto Zoo, el concurs de fotografia de natura que convoca el Zoo de Barcelona.

   

  El concurs, que rep el suport de diverses empreses i l'assessorament i col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia, té com a objectiu principal d'apropar als visitants del Zoo de Barcelona el món dels animals mitjançant la fotografia. La motivació del concurs és la de permetre que els animals del parc i la seva relació amb els visitants pugui ser capturada i mostrada en la zona expositiva, per tal de promocionar la importància del món natural d'una manera lúdica i propera.

   

  En total hi ha cinc categories en el concurs, entre els quals 'El Zoo i les persones', 'Animals en grup, 'Animals en moviment i 'Instagram'. A la categoria 'Primer pla', José Manuel García va rebre el premi amb la fotografia 'Alfa', mentre que Felicià Sabater el segon premi amb 'Bultó'.