La Penya haurà de disputar tres eliminatòries per classificar-se per la fase final de la Champions

  0
  7rhgrjZvOEyHMnR-PysRMA.png

  29/06/2017 – La prèvia de la competició comença el 19 de setembre i la fase regular el 10 d'octubre.

   

  Al Divina Seguros Joventut no li serà tan fàcil gaudir al cent per cent de la Basketball Champions League. El club verd-i-negre haurà de superar tres rondes de classificació per participar en la fase regular de la competició.

   

  La FIBA ha fet oficials els equips assignats en cada ronda i a la Penya li toca fer el camí més llarg. El 19 de setembre comença la primera eliminatòria i abans del 10 d'octubre, data d'inici de la fase regular, el Divina haurà de jugar dos encreuaments més, sempre que superi el primer.

   

  A excepció del Ludwigsburg alemany i de l'Avtodor Saratov rus, la resta de rivals d'aquesta ronda inicial són de lligues menys competitives (Àustria, Bèlgica, Bòsnia, Bulgària, Geòrgia, Xipre, Estònia, Macedònia, Lituània, Kosovo, Portugal, Suècia i Països Baixos).

   

  En la segona ronda hi ha clubs del mateix perfil, però en la tercera s'hi troben el Movistar Estudiantes, el Nanterre, l’Orlandina, el Karsiyaka o el Telekom Baskets Bonn. Dels 32 equips de la prèvia, només vuit es classifiquen per la temporada regular de la Champions League.

   

  Al conjunt de Diego Ocampo, doncs, li espera un inici de temporada 2017-2018 de molta exigència, ja que també haurà de disputar la Lliga Catalana i els primers partits de Lliga Endesa.  

   

  L'Arenys serà el vinculat

   

  L'Arenys Bàsquet serà l’equip vinculat de la Penya a la Lliga EBA i comptarà amb diversos integrants que fan el salt procedents de júnior verd-i-negre. A les ordres de César Saura hi haurà Pol Molins, Pep Busquets i Alejandro Galán. A més,  júniors com Pedro Nunes, Joel Parra, Arnau Parrado o Arturs Zagars també podran gaudir de minuts a EBA.