La Penya i el nou escenari ACB

  0

  El Joventut ha viscut una successió de notícies i ajornaments de partits durant els darrers dies. La primera novetat es va anunciar a finals de la setmana anterior, quan s’ajornava el partit de dilluns contra el Real Madrid (encara sense nova data).

  L’augment desmesurat de positius a pràcticament tots els conjunts ACB i la inevitable decisió d’ajornar quasi tota la darrera jornada ha obligat els clubs a fixar una reunió d’urgència per decidir de quina manera es decidirà la classificació per a la Copa 2022, sempre quan no es pugui finalitzar la primera volta a temps.

  Els clubs van acordar, per unanimitat, fixar el 30 de gener com a data màxima per al final de la primera volta  i classificació per a la Copa 2022, facilitant així la recuperació de partits ajornats entre tots els clubs.

  Si a data 30 de gener no s’haguessin pogut disputar tots els partits previstos es tindrà com a criteri principal per a la classificació el percentatge entre victòries i derrotes a 30 de gener.

  Nous positius i nous partits ajornats 

  D’altra banda, el Joventut va anunciar dimarts que els casos positius covid al primer equip verd-i-negre s’acumulen. Es van detectar tres positius més, després del viatge de retorn de Polònia. Aquest fet, també va obligar a ajornar el partit de demà dijous a Lugo contra el Breogán i, previsiblement, el del cap de setmana a Fuenlabrada.

  Un total de tres enfrontaments ajornats que la Penya es troba a l’espera de poder disputar abans del 30 de gener. El Joventut tindria un mes de gener atapeït amb tres enfrontaments per setmana. Una autèntica bogeria.

  Aforament al 50%

  Aquest infernal context, s’arrodoneix amb la darrera mesura nacional i restricció nacional, en què els partits ACB es redueixen al 50% durant el mes de gener i afecta directament els partits de la Penya a l’Olímpic. En aquest cas, el partit contra el Real Madrid seria el gran enfrontament que es veuria restringit.

  El Club ha informat que va suspès, provisionalment, la venda d’entrades pels pròxims partits del mes de gener que poguessin superar l’aforament del 50%, a causa de les mesures anunciades avui.

  Nou calendari mes de gener

  2 de gener: Fuenlabrada – Joventut (pendent d’ajornar)

  4 de gener: Joventut – Real Madrid (21:30h)

  9 de gener:  Barça – Joventut (18:30h)

  12 de gener: Joventut – Lokomotiv Kuban (21h)

  15 de gener: Joventut – Río Breogán (18h)

  18 de gener: Joventut – Dolomiti Energia Trento (21h)

  22 de gener: San Pablo Burgos – Joventut (20:45h)

  26 de gener: Hamburg Towers – Joventut (19:30h)

  29 de gener: Morabanc Andorra – Joventut (18h)

  Pendent de nova data: Río Breogán – Joventut

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí