La Penya i el Prat reprenen la seva vinculació i Dani Miret dirigirà l’equip pratenc

  0
  Dani Miret.jpg

  29/06/2018 – Un any després de deixar la relació en “stand-by”, el Joventut i el CB Prat reprenen la seva vinculació. Dani Miret serà el nou entrenador de l'equip pratenc.  

  29/06/2018 – Un any després de deixar la relació en “stand-by”, el Joventut i el CB Prat reprendran la seva vinculació la temporada vinent. D’aquesta manera, el club verd-i-negre aposta per tornar a comptar amb un equip vinculat a la LEB Or on els joves de planter puguin gaudir de minuts en una categoria del màxim nivell. Els dos clubs van unir els seus esforços la temporada 2004/2005 i van mantenir la vinculació fins al curs passat, quan van decidir separar momentàniament els seus camins. Durant aquests 13 anys de vinculació, fins a 21 jugadors han debutat amb el primer equip verd-i-negre a l’ACB.

  Amb aquest nou acord, Dani Miret deixarà el júnior verd-i-negre per fer el salt a la LEB Or i dirigir el Prat, amb l’objectiu de seguir treballant amb els joves que pugen amb ell des del júnior. Així, Joel Parra, Arturs Zagars, Pep Busquets i Dídac Cuevas defensaran la samarreta del Prat la temporada vinent, on coincidiran amb Marc Blanch, Pep Ortega i Gerbert Martí, que seguiran un any més al conjunt pratenc. Pol Molins, pel seu cantó,  podria anar cedit a un altre equip, tenint en compte que també juga de base, com Zagars i Cuevas, i no hi hauria prou minuts per a tots al Prat. Arnau Parrado també pot anar cedit, mentre que Manel Signes podria jugar a l’Arenys. 
  Acord amb Sharp – Servof
  D’altra banda, la Penya ha tancat aquesta setmana un acord amb l’empresa multinacional japonesa Sharp perquè es converteixi en nou proveïdor oficial de l’entitat per a la temporada 2018-19. L’acord, formalitzat conjuntament amb l’empresa Servicios Ofimáticos Barcelona S.L, proporcionarà material i serveis ofimàtics al club i una pantalla interactiva tàctil per millorar la preparació dels partits del primer equip.