La Penya i el Sant Josep aniran als campionats d’Espanya

  0
  26
  sampep.JPG

  07/05/2013
  Els verd-i-negres van deixar escapar la final contra el Barça i els parroquials es van desfer amb autoritat del Manresa en la lluita pel 3r lloc

  Els cadets de la Penya i del Sant Josep de Badalona seran als campionats d'Espanya.

  Els verd-i-negres van segellar la seva plaça el dissabte, derrotant amb facilitat al Manresa a les semifinals per 78 a 46, gràcies a una bona sortida (25 a 9) i a l'excel·lent actuació de Samu Rodríguez (28 de valoració).

  A la final però, li va passar el mateix que al júnior la setmana passada, va deixar escapar una bona renda i no va tenir capacitat de reacció.

  Els d'Àlex Garcia van dur la iniciativa durant gairebé tot el partit, i havien arribat a dominar per 13 punts, però un parcial blaugrana encapçalat per Mazaira -el millor amb 30 de valoració- va escurçar la diferència al final del període (56 a 49) i va aconseguir capgirar el marcador en els últims minuts, en que els verd-i-negres no van poder respondre (72 a 75).

  Per la seva banda el Sant Josep va estar a punt de donar la campanada i vèncer al Barça a les semifinals.
  Els de Marcel Roca van dominar la primera part, i van marxar als vestidors per davant (30 a 29).

  A la represa però, els blaugranes van prémer l'accelerador, i liderats per Djdedovic, van capgirar el resultat i van agafar un coixí que els va donar confiança (52 a 44).
  A l'últim període els parroquials no van trobar resposta i van acabar rebent un 13 a 0 definitiu (76 a 54).

  Tot i això, els badalonins eren molt conscients que el partit important era el del diumenge, en la lluita pel 3r i 4rt lloc contra el Manresa, i no van fallar.
  Amb una defensa molt agressiva, els parroquials van començar a marcar el camí des del primer quart (10 a 20).

  Tot i que el Manresa va despertar, mai va poder reduir aquesta diferència, i a la segona part, el Sant Josep va clavar un 0 a 7 de sortida que acostava encara més l'objectiu (23 a 39).

  Els parroquials mai van perdre aquest avantatge i es van guanyar merescudament la 3a plaça per anar als campionats d'Espanya (41 a 60).