La Penya intenta fer més ciutat

  0
  Foto Conveni Joventut.JPG

  11/12/2013
  El projecte Una ciutat de primera amb un club de primera permetrà que les entitats badalonines puguin assistir als partits de la Lliga ACB que “la Penya” jugui a casa i que facin costat a l’equip

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president del Joventut Badalona, Jordi Villacampa, han signat avui un conveni de col·laboració per desenvolupar el projecte Una ciutat de primera amb un club de primera. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar el bàsquet i acostar la Penya” a les entitats culturals, socials i veïnals de la ciutat.

  El Joventut Badalona és un dels actius principals d’aquesta ciutat, un element iconogràfic conegut arreu, tant a Espanya com a nivell internacional. Amb aquest nou projecte es pretén que representants de les entitats ciutadanes badalonines puguin assistir als partits de la Lliga Endesa que “la Penya” juga a casa i que facin costat a l’equip.

  El Joventut Badalona facilitarà l’accés d’una representació d’aquestes entitats de la ciutat als partits de la Lliga ACB. Per la seva banda, l’Ajuntament de Badalona, a través del Departament de Participació Ciutadana, s’encarregarà de garantir la rotació de les entitats amb l’objectiu que el màxim nombre de veïns puguin beneficiar-se d’aquesta iniciativa i viure l’experiència d’un partit de la màxima categoria del bàsquet estatal.