La Penya liquida el Bourg amb 27 punts al tercer quart (77-84)

0
    33
    Bourg

La segona victòria del Joventut a Eurocup situa el conjunt de Carles Duran primer de grup després de superar el Bourg francès a domicili. Els badalonins van reaccionar a temps i, tot i la reacció visitant per capgirar els 21 punts d’avantatge badaloní, la Penya va mantenir el triomf fins a la botzina final.

El matx a terres franceses no va començar gaire bé. Un parcial inicial de 8-0 del conjunt de l’exverd-i-negre Alen Omic va obligar els badalonins a reaccionar si no volien arrossegar la derrota durant tot el partit. La reacció de la Penya no va trigar a arribar i la resposta va ser molt contundent. Parcial de 0-9 que anivellava ràpidament el partit abans de finalitzar el primer quart (21-17). Tomic (18 punts i 7 rebots) i Birgander (12 punts i 5 rebots) durant el primer quart i els triples de Neno i Brodziansky  (14 punts i 5 rebots), van ajudar a capgirar el marcador abans del descans (38-42).

La segona part badalonina, i més concretament el tercer quart, va sorprendre i emmudir un pavelló local amb més de mig aforament. Pau Ribas (16 punts i 7 rebots), Tomic i, novament, Dimitrijevic i Brodziansky van liderar un període que va finalitzar amb 27 punts (51-69) i una diferència que es va ampliar fins als 21 al darrer quart (51-72). El Bourg, però, va reaccionar en 8 minuts i un parcial local de 24-7 (74-79) va arribar a fer perillar la segona victòria europea.

El triomf viatja a Badalona i la primera posició a la lligueta és verd-i-negra. Diumenge a l’Olímpic partit davant Bilbao Basket i dimarts 14 viatge a Istanbul.