La Penya liquidarà el deute d’IBI amb l’Ajuntament a través d’un patrocini

  0
  55
  IMG_8371.JPG

  10/03/2017 – Els prop de dos milions que deu el club s'aniran eixugant en un termini de vuit anys.

  Més enllà de la hipotètica compra de les instal·lacions esportives del Mas Ram, el que sí sembla segur hores d’ara és la fórmula de patrocini que l’Ajuntament estudia formalitzar per retornar el deute que manté el Divina Seguros Joventit amb el consistori per aquest concepte.

   

  La xifra rondaria els dos milions d’euros, una quantitat que la Penya podrà eixugar durant els propers vuit anys. D’aquesta forma, el patrocini, que el pressupost de 2017 contemplarà, permetrà rebaixar el deute en concepte d’IBI en uns 250.000 o 300.000 euros cada any. A dia d’avui, des del govern s’estan estudiant les fórmules de patrocini i les vies legals per dur-ho a terme.

   

  La intenció és que es pugui materialitzar alguna iniciativa diferenciada i anar més enllà del patrocini corrent amb un estampat a l’equipació, per exemple. D’altra banda, fonts municipals expliquen que també han pogut desbloquejar l’ampliació d’usos dels locals del Palau Olímpic, quelcom que es venia reclamant des de feia anys. La Junta de Govern Local va aprovar la modificació fa uns dies.