La Penya, primera de grup a l’Eurocup i factor pista a favor (97-79)

0
    24
    David Grau / CJB

Ara sí! Ja podem dir ben alt: la Penya és el millor equip de l’Eurocup! O, com a mínim, de la lliga regular de la fase de grups. El conjunt de Carles Duran va superar l’Slask Wroclaw a l’Olímpic (97-79) i s’assegura la primera posició del seu grup i el millor balanç per disputar totes les eliminatòries pel títol a l’Olímpic.

El partit conta el conjunt polonès va començar amb el Joventut a remolc, cometent errors en la presa de decisions i que el Wroclaw va aprofitar per liderar el primer quart. La Penya va millorar a poc a poc en atac i dos triples seguits de Vladimir Brodziansky van anivellar el marcador (20-22).

Al segon període el Joventut va fer un pas endavant defensiu i va capgirar el marcador amb un gran Simon Birgander, autor de 8 punts (35-29). La màxima verd-i-negra a la primera meitat va ser de 13 punts al descans (48-35).

La Penya va trencar el partit a la represa amb Birgander i Willis al capdavant. Al final del tercer quart, els de Carles Duran guanyaven 72-54 i tenien el partit sota control.

Amb el triomf a la butxaca, el duel va permetre els joves Yannick Kraag i Zsombor Maronka gaudir de minuts a pista. Ventura, amb 2 triples, i Parra, van tancar un partit plàcid (97-79). Amb aquesta victòria, la Penya és primera del grup A i el millor balanç de tota la competició.

El capità Ventura, amb 16 punts, va batre el seu rècord de punts a l’Eurocup, i Birgander, amb 27 de valoració, va establir també la seva millor marca.