La Penya renova Oliver i confirma el fitxatge de Tony Gaffney

  0
  tony gaffney.jpg

  08/08/2012

  Oliver i Gaffney signen per un any i es sumen al projecte de la Penya 2012-2013 que compta amb Trias, Llovet i Barrera

  La Penya 2012-2013 va prenent cara i ulls. El cap el tornarà a posar Albert Oliver que ha renovat, a la baixa, un any més. El de Terrassa, que iniciarà la 11a temporada a l'ACB, aportarà l'experiència a un grup que serà jove.

  La seva continuïtat anava lligada a saber qui serà el base titular. Com s'ha fet en els últims anys, la Penya gastarà la segona plaça d'extracomunitari en el base, i tot apunta que serà amb Corey Fisher, de l'Antalya turc. El club i l'agencia (la mateixa que la de Manny Quezada) porten avançada la negociació perquè el base nord-americà vingui a Badalona.

  Fisher (1,85 i 24 anys) ha promitjat 17,2 punts, 4,4 assistències i 3,5 rebots per partit, però el seu joc elèctric, amb molta dependència de la pilota, fa que perdi moltes possessions (2,5 per partit).

  D'altra banda, Tony Gaffney ja és oficialment jugador de la Penya. Tal i com explicava el Diari de Badalona, el nord-americà de 27 anys firma per una temporada. Gaffney arriba del Telekom Bonn alemany amb el que ha firmat 12,9 punts, 6,1 rebots i 1,8 taps per partit.