La Penya reparteix il·lusió entre els nens i nenes ingressats a Can Ruti

  0
  62
  20171228_135253.jpg

  28/12/2017 – Com cada any per aquestes dates, la plantilla del Divina Joventut ha fet avui la tradicional visita nadalenca a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.  

  28/12/2017 – Com cada any per aquestes dates, la plantilla del Divina Joventut ha fet avui la tradicional visita nadalenca a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Els jugadors verd-i-negres han repartit regals i il·lusió entre els més petits que malauradament han de passar aquestes festes ingressats en el centre hospitalari. 

   

  “És un privilegi per nosaltres ser aquí i poder donar una mica d’alegria en situacions que no ho són pas, d’alegres”, ha explicat el president Juanan Morales, que ha encapçalat la delegació verd-i-negra. “Mai els nens no haurien d’estar en un hospital, i menys en aquestes dates. Intentem donar-los una mica d’alegria i sobretot molts ànims perquè es recuperin aviat”, ha manifestat Sergi Vidal, que juntament amb la resta dels integrants de la plantilla s’han passejat per la setena planta, la de Pediatria, repartint regals i somriures i compartint moments d'emoció i alegria amb les famílies. Els jugadors de la Penya també s'han fet un munt de fotografies amb els més petits, els seus familiars i tots els membres de l’equip mèdic. 

  L’acte ha finalitzat amb els parlaments per part del Director Gerent de l’Hospital, Jordi Ara, el Regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva de l’Ajuntament de Badalona, Francesc Ribot, i el president del Joventut, Juanan Morales. Les empreses Cosasderegalo.com, IKEA i MGA han col·laborat cedint els regals i obsequis, així com Avantgrup, que ha posat l’autocar que ha desplaçat l’equip fins a l’hospital.