Un ALLSTAR de Copa amb accent badaloní

  0
  25
  allstar2018.jpg

  La 2a edició de l'ALLSTAR de Copa Catalunya es disputarà el dissabte 27 i diumenge 28 de gener de 2018 en el Pavelló Nordi de Sabadell amb representació badalonina en categoria masculina i femenina. 

   

  Per segona temporada consecutiva, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà l'ALLSTAR de Copa Catalunya. Aquesta segona edició tindrà com a gran novetat el canvi d'escenari. El Pavelló Nord de Sabadell serà la seu agafant el relleu del Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat.

   

  L'ALLSTAR Copa Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 de gener de 2018, mantindrà el funcionament de la primera edició. Mitjançant les votacions dels entrenadors, els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria seran escollits per representar el seu grup. D'aquesta manera, les estrelles del grup 1 s'enfrontaran a les del grup 2, tant en categoria masculina com en femenina.

   

  En el grup 1 de Copa, Fran García ( base) serà el representant del Maristes Ademar i Éric Balagué (aler) serà el jugador que representarà el Badalonès. A l'equip rival, Francesc Gotzens (base) serà la representació del Círcol Catòlic. 

   

  En categoria femenina, Clara Espinosa (base) serà la representant del Joventut Femení en l'equip del grup 1 de Copa Catalunya.