La Penya torna dilluns als entrenaments

  0
  Alen Omic, a l'Olímpic en una imatge d'aquesta temporada. / David Grau - CJB

  El primer equip del Joventut s’entrenarà de nou a l’Olímpic a partir de dilluns. Una vegada realitzats tots els protocols pertinents arran del coronavirus, la plantilla verd-i-negra, amb l’absència de Tony Wroten, desvinculat de l’equip fa uns dies, tornarà a la feina de forma individualitzada i seguint les estrictes mesures de seguretat marcades pel Consejo Superior de Deportes i avalades per l’ACB.

  Cada jugador accedirà al pavelló a una franja horària específica per impedir el contacte i poder realitzar el treball de gimnàs i pista sense coincidir. Tots ells ja portaran la seva roba i se’ls facilitarà material individual per a l’entrenament. Un cop acabin aniran directes a casa a dutxar-se.

  Tots els espais i materials a utilitzar estaran prèviament sanejats i, un cop cada jugador realitzi l’activitat, es tornaran a sanejar a l’espera del següent grup de jugadors. Els entrenadors i el personal imprescindible per al funcionament de l’Olímpic aniran protegits amb guants i mascareta i guardaran la distància preceptiva amb els jugadors. Els mateixos jugadors treballaran amb els mateixos entrenadors i en la mateixa franja horària per evitar riscos.

  La Penya, tot i aquest retorn als entrenaments, encara no sap si finalment la Lliga ACB es podrà reprendre o no. Els clubs van plantejar disputar un torneig final de 12 equips i es van donar de temps fins al 31 de maig per prendre una decisió definitiva.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí