La Penya vol liquidar el seu deute amb Hisenda amb la venda de Mas Ram

  0

  El Club Joventut Badalona, amb el seu president Juanan Morales al capdavant, vol que la temporada més difícil pel que fa a context social i econòmic a escala global, també pugui ser un pas endavant per deixar enrere els seus maldecaps i deutes pendents amb Hisenda, i que van deixar el club verd-i-negra a la corda fluixa, no fa gaire temps enrere.

  Per aquesta raó i, tal com avança el portal econòmic 2PlayBook, la Penya tindria tres opcions possibles per vendre els terrenys de Mas i liquidar d’aquesta manera els 2,3 milions de deute que encara tenia pendent a partir de la temporada 2018-2019. Aquesta quantitat econòmica es va resoldre per dos camins. Per una banda, 1,8 milions a llarg termini i, per l’altre, 434.700 d’euros a curt termini.

  El Club de tenis Mas Ram es troba ubicat a la Urbanització Mas Ram de Badalona, amb una superfície de 2.000 metres quadrats. L’any 2017, un estudi va determinar que els terrenys tenien una taxació d’unes plusvàlues latents d’1,5 milions d’euros. Ara com ara, el Club encara no ha fet cap comunicat oficial ni tampoc s’ha pronunciat l’altra part implicada, els gestors del complex esportiu.

  Ajuntament i club ja van buscar alternatives anys enrere
  Ajuntament i club van mantenir un diàleg constant i fluid anys enrere per intentar cercar solucions als problemes econòmics de l’entitat esportiva, més enllà de la compra pública del complex esportiu de Mas Ram. El moviment va ser complex administrativament en tant que s’ha de justificar l’interès públic d’una adquisició que pujaria als 2 milions d’euros, segons diferents auditories.

  Per això l’executiu va encarregar el mes de maig, després d’aprovar-ho en Ple, l’elaboració d’informes tècnics i jurídics per plasmar quina és la situació i quines vies es poden emprendre per executar la compra. Aquest camí es va refredar i no va culminar a cap acord.

  El desenllaç positiu d’aquesta operació deixaria enrere la relació verd-i-negra amb Hisenda.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí