La Penya vol referendar sensacions

  0
  gaffney manresa.jpg

  01/02/2013

  Els verd-i-negres buscaran a Valladolid la 4a victòria seguida

  Com va passar fa dues setmanes quan la Penya va jugar al camp del Lagun Aro GBC, el Valladolid d’avui dia és un equip molt diferent al de la primera volta.

  Tripkovic, el botxí d’aquell partit de l’anada, ja no hi és, i jugadors importants com O’Leary, Navarro i Cizauskas, que va fer un bon partit a Badalona, estan lesionats.

   

  Al seu lloc han arribat Montañez, Pat Ewing Jr (fill del jugador del Dream Team) i Edgar Sosa, que encara està lesionat i no va jugar l’última jornada.

  Un bon nombre de canvis que no ha afectat a la competitivitat de l’equip castellà, que ha posat contra les cordes al Barça i el Madrid en les dues últimes jornades.

   

  Tot i el temps que ha passat i el canvi de cares, la Penya no oblida el partit de l’anada, que va truncar la bona dinàmica dels verd-i-negres fins el moment.

  De portes cap a fora, no ho fa amb un ànim de venjança, perquè com tècnic i jugadors van dir després d’aquell partit, i han repetit aquesta setmana, “va ser un accident”.

  El record més aviat ha servit per prevenir-se contra un equip que lluita i fa el seu joc fins el minut 40.

   

  De fet la Penya centra més els seus esforços en ella mateixa i en intentar allargar les bones sensacions.

  Com deia Savané aquesta setmana, “hem aprés a tenir més cura de la pilota”. Una declaració que evidencia que l’equip intenta ser més seriós a la pista per evitar parcials desastrosos. Maldonado i Ventura han coincidit en dir que caldrà estar al nivell del dia del Lagun Aro GBC. Aquella jornada els verd-i-negres es van aferrar al partit per arribar a un final amb opcions.

   

  Aquest és el plantejament d’aquest partit i de gairebé tots els que queden a domicili fins acabar la lliga, que seran contra rivals de la zona baixa.