La periodista badalonina Núria Casas presenta el seu debut literari

  0
  nuria casas.jpg

  19/03/2015 – La periodista badalonina Núria Casas ha presentat aquesta setmana a Barcelona el seu nou i primer llibre #EnPauMhaDeixat, el debut literari de la presentadora i periodista.

  La periodista badalonina Núria Casas ha presentat aquesta setmana el seu nou i primer llibre #EnPauMhaDeixat, el debut literari de la presentadora dels Esports de 8 al Dia, exlocutra del conegut programa radiofònic Frincandó Matiner  i col·laboradora a altres mitjans com el diari ARA. Es tracta d’una història de desamor en la que l’autora intenta esquematitzar les cinc fases de dol que una persona passa quan algú et deixa: negació, ira, pacte, depressió i acceptació. Al llarg de 40 capítols, la protagonista passa per tot aquest procés i viu un seguit d’experiències, sempre explicades des de l’humor i la ironia.

   

  Dos elements diferencien la novel·la: d’una banda, cada capítol està il·lustrat amb l’estrofa d’una cançó de grups catalans; de l’altra, l’ús dels hashtags en l’escriptura, que ja es pot percebre al propi títol. “No l’emmarcaria en una novel·la juvenil, sinó per a tots els públics, ja que el personatge ja és adult”, explica la badalonina. “Havia col·laborat en altres llibres i necessitava un de propi, una novel·la. “Ha estat una experiència única i espero que d'aquest primer pas en puguin venir molts més”, assegura la periodista.

   

  #EnPauMhaDeixat, prologat per l’actor i músic Joan Dausà, va ser presentat el passat dilluns a la Casa del Llibre de rambla Catalunya i va comptar amb la presència de desenes de personalitats, de diferents àmbits: Quim Morales, Josep Maria Minguella, Toni Freixa, Joan Masdéu, Andreu Rifé, Ada Parellada, entre molts altres, a més de figures locals com la regidora Rosa Bertran o companys de TeleB. Núria Casas va començar la seva carrer professional al periodisme local badaloní.