La pista de gel de la plaça Pompeu Fabra rep la visita d’un Tió gegant

  0
  IMG-20141218-WA0022.jpg

  19/12/2014 – Durant tot el cap de setmana, un Tió gegant acompanyarà la pista; a partir de dilluns, obre una fira d'artesania i objectes de regal a l'espai lúdic.

  La pista de gel Kinder continua la seva exitosa estada a la plaça Pompeu Fabra, on va ser instal·lada i inaugurada el passat 5 de desembre. Més de 15.000 persones han passat per la pista i el seu entorn des de llavors, centenars de famílies han gaudit del patinatge i durant la darrera semana s’hi ha apropat una desena d’escoles i entitats d’infants d’arreu de Badalona. I per si la diversió fins ara no era suficient, aquest cap de semana arriben diverses activitats per acompañar la pista i ampliar l’espai lúdic del que pot gaudir tothom.

   

  Arriba el Tió Gegant

  Durant tot el cap de setmana, un Tió de dimensions gegants convertirá en dolços els desitjos dels més petits que s’apropin a fer-lo cagar. Per poder picar el Tió amb els bastons, els nens i nenes hauran de pujar a una petita tarima. Quan baixin, trobadan tota mena de sorpreses sota seu. El Tió estrenarà la seva presencia demà a Pompeu Fabra i presidirà la pista de gel aquest cap de semana, dissabte i diumenge, de 12 a 14, durant el matí, i de 17 a 20, durant les tardes.

   

  Fira d’artesania i objectes de regal

  Els jocs i activitats per als més petits no seran l’únic complement de la pista de gel Kinder. A partir de dilluns, dia 22 de desembre, una fira de productes artesanals i objectes de regal obrirà a la plaça Pompeu Fabra, a pocs metres de la pista. Més d’una desena d’estands oferiran tota mena de productes d’aquesta época de l’any fins a l’11 de gener.