La plaça Mas Felip acull el 28è Concurs de Paelles de Canyet

  0
  26
  IMG_0530.JPG

  05/10/2015 – Enguany s'han arribat a presentar 14 paelles amb originalitat, creativitat i varietat gastronòmica.

  Malgrat que el bon temps no acompanyava un any més, l'Associació de Veïns de Canyet va poder celebrar aquest diumenge 4'octubre la 28a edició del Concurs de Paelles i el 9è Memorial Francesc Güell, com és tradició a la plaça Mas Felip.

   

  A partir de les deu del matí començaven a arribar els primers participants d'arreu de Badalona. Primer posar la llenya i encendre el foc, després posar la paella i de mica en mica anar posant a sobre els ingredients. Com sempre, l'originalitat i la creativitat no ha faltat i enguany s'han presentat un total de 14 paelles. Des de fent memòria al Dimoni de Badalona d'aquest any, Dolçament jove, fins una representació de les famoses emoticones dels telèfons mòbils i també de la selecció espanyola de bàsquet. Però el que més ha valorat el jurat, format per restauradors de la ciutat, ha estat la gastronomia. Després de l'elaboració de les paelles, més de 400 persones es van aplegar a l'esplanada per degustar totes les palles.

   

  Aquesta festa va començar l’any 1987 quan un grup d’amics del barri de Canyet van proposar fer unes paelles sense anar massa lluny, fins que s’ha arribat a consolidar.