La plaça Pompeu Fabra acull una pista de gel aquest Nadal

  0
  51
  IMG_7649.JPG

  05/12/2014 – La instal·lació serà inaugurada aquest vespre, romandrà oberta fins al dia 11 de gener i comptarà amb un ampli ventall d'activitats.

  Arriba el Nadal i la ciutat es vesteix de festa: arbres, llums i decoracions de tota mena. Enguany, a més, Badalona comptarà amb un element que farà les delícies de petits, però també de grans. I és que, des d’aquest divendres, la plaça Pompeu Fabra acollirà una pista de gel que romandrà oberta fins al dia 11 de gener.

   

  Patrocinada per l’empresa de dolços Kinder, la instal·lació lúdica ofereix un total de 450 (30×15) metres quadrats per a patinar. Kinder ha apostat enguany per la promoció de les activitats en família a través d’aquestes pistes de patinatge a diferents ciutats d’Espanya, com Madrid, Sevilla, Saragossa, València o Màlaga, entre d’altres, a més de Badalona, l’única localitat catalana.

   

  La inauguració de la pista de gel comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i del director de Relacions Institucionals i Corporatives de Ferrero Ibèrica, Roberto Torri, que s’encarregaran de l’estrena institucional a les 18.30h. Tanmateix, i derivat de la col·laboració amb l’Ajuntament, diferents escoles podran apropar-se per gaudir de la pista de patinatge durant els propers dies. Els organitzadors calculen que, durant el proper mes, prop de 200.000 persones passaran per la pista de gel i el seu espai lúdic.

   

  Sessió musical a càrrec de Ràdio Flaixbac i el DJ Andreu Presas i exhibició de Skating Barcelona

   

  La inauguració de la pista de gel comptarà amb la festiva i animada col·laboració de Ràdio Flaixbac i el seu DJ i locutor Andreu Presas, que brindarà a tots els assistents una sessió de la millor música del panorama actual a partir de les sis de la tarda i fins a les vuit del vespre. A mitja tarda, cap a les 19h, també tindrà lloc una exhibició de l’escola de patinatge del Club Skating Barcelona. Serà més tard, a partir de les 20h, quan la pista s’obrirà al públic.

   

  Horaris de la pista

   

  La instal·lació obrirà cada dia de 10 del matí a 10 de la nit, a excepció dels dies 24 i 31, que tancarà a les 20h, i del 25 i l’1 de gener, quan només obrirà durant la tarda.

   

  Preus econòmics

   

  Els preus per patinar a la pista, amb el lloguer dels patins inclosos, serà de 5 euros per als infants i de 7 per als adults, en sessions de 30-45 minuts. 

   

  Un entorn de somni per als infants

   

  L’espai lúdic de la pista de gel no només està concebut per a patinar, ja que la instal·lació estarà envoltada d’un parc infantil amb tot un seguit d’activitats pensades per assegurar la diversió de tot el públic. Els horaris seran els mateixos que els de la pista de gel.

   

  El toc tradicional del Caga Tió Gegant

   

  El caga tió gegant és un dels reclams per excel·lència dels darrers temps, i no faltarà pas dins del conjunt d’activitats. Un Tió de 2 metres de diàmetre presidirà la pista i serà el vigilant-protagonista els dies 20, 21, 22 i 23, entre les 10 i les 13h i les 17 i les 20h. Els nens i nenes necessitaran d’una escala i una petita tarima a on pujar per picar al Tió amb els bastons.

   

  Visita del Patge Reial

   

  Els patges reials també es passaran per l’espai lúdic de la pista de gel per recollir les cartes dels petits de la famílies, uns dies abans de la Cavalcada. Serà els dies 2, 3 i 4, de 10 a 13h i de 17 a 20h.