La plaça Trafalgar acull aquest diumenge el 3r Torneig Popular de Bitlles Catalanes

  0
  54
  Torneig Bitlles Catalanes.png

  23/05/2014 – Un torneig que organitza el Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià en motiu del Dia del Micaco, i en marc de les Festes de Maig.

  En motiu del Dia del Micaco, que se celebra en marc de les Festes de Maig aquest diumenge, 25 de maig a partir de les 10 hores, a la plaça Trafalgar, el Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià organitza enguany la tercera edició del Torneig Popular de Bitlles Catalanes de Badalona.

   

  El torneig és obert a tot el públic de manera gratuït i consisteix en fer grups d’un màxim de cinc persones. Els participants que volen formar part d’aquest torneig només cal omplir el següent enllaç que trobareu al web del Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià o enviant un correu a [email protected] amb les següents dades: nom del grup que us representarà, persona de contacte, correu i número de telèfon.  

   

  Per altra banda, el Dia del Micaco és un punt de trobada i de germanor per a tothom qui vulgui amb un sa esperit competitiu. A més, durant el matí hi haurà una gimcana infantil i al migdia hi haurà un dinar on es farà un concurs de postres amb micacos.  Destacar que el 3r Torneig Popular de Bitlles Catalanes se celebrarà durant tot el dia a les pistes de bitlles catalanes situades al costat del Centre Cívic Torre Mena. Totes aquestes activitats són obertes a entitats, grups d’amics o famílies, l’únic necessari són les ganes de passar-ho bé.