La plaça Trafalgar acull la 18a edició del Fòrum TIC Social de Badalona

  0
  TIC Social.jpg

  29/06/2018 – Pretén apropar les noves tecnologies a les entitats i veïns.

  Aquest dissabte 30 de juny, la plaça Trafalgar tornarà a ser l'espai central 18è Fòrum TIC Social de Badalona, amb una nova edició del Vespre digital a la fresca, que començarà a les 19.30 hores. 

   

  Els membres d'The Things Network Catalunya (TTNCat) seran els encarregats d'iniciar aquesta jornada amb una xarxa oberta de la Internet de les coses. També es presentarà Canguifi, un projecte de sensorització i monorització de consum energètic per a comunitat de veïns, realitzat per Guifi.net i Exo.cat. Tot seguit, s'oferirà el taller 'Els secrets del Club de Rubik', a càrrec de Joan Bitlloch, que donarà pas al programari lliure a la carpa TuxLab i el Projecte Coco, una comunicació comunitària a través del podcasting, projecte a càrrec de l’Associació Districte Apatxe. Per finalitzar la trobada, es realitzarà una marató d'escaneig de fotografies impreses antigues, que tothom que ho desitgi ho podrà destinar a l'Arxiu Històric de Llefià. 

   

  A més d'aquestes activitats, qui s'apropi podrà gaudir d'una exposició i una trobada amb jocs en MSX i retroinformàtica. MSX fou un microordinador durant les dècades dels anys 80 i 90, pensat a carregar jocs, programes i ampliacions de memòria.

   

  El Fòrum TIC Social, organitzat per LlefiàNet, es tracta d'una jornada dedicada a les noves tecnologies, que té la voluntat d'apropar-les a les entitats i veïns, i amb l'objectiu d'ésser un espai de trobada que permeti socialitzar experiències i coneixements de diferents projectes.