La Plana serà el punt de partida del Circuit 3×3

  0
  104

  Després de dos exitoses edicions, el Circuit 3×3 FCBQ organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) torna de nou amb una 4a edició amb noves dates i seus i una nova categoria.

  El proper 6 de juny, el pavelló de La Plana serà el punt de partida, seguit per Sant Feliu de Guíxols (26 de juny), Igualada (3 de juliol), Balaguer (11 de juliol), Torelló (17 de juliol) i Tarragona (24 de juliol), amb una Gran Final prevista pel 31 de juliol a Barcelona. En aquesta quarta edició, la ciutat de Sant Feliu de Guíxols s’estrena com a nova seu juntament amb Balaguer.

  Una altra de les novetats del 4t Circuit 3×3 FCBQ, serà la creació d’una nova categoria, la UNIFICADA. En aquesta, els equips estaran formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants; i la composició dels equips serà de 3DI/2Ac ó de 4DI/1Ac.
  El Circuit 3×3 FCBQ és un nou projecte impulsat fa quatre temporades per la FCBQ amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3.

  La primera edició, el Circuit va comptar amb 10 ciutats-seu i una Gran Final, reunint un total de 895 equips i amb la participació final de 3580 jugadors i jugadores; mentre que a la segona el circuit va fer parada a 14 ciutats amb 1.100 equips i 4.600 participants.

  Podreu trobar més informació en aquest ENLLAÇ.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí