La plantilla de TUSGSAL lliura avui 12 tones de productes de primera necessitat a Amics del Gorg Mar de Badalona

  0
  14

  Els treballadors i treballadores de l’empresa de transport Tusgsal lliuraran demà divendres a l’Associació Social Amics del Gorg Mar de Badalona 12 tones de productes de primera necessitat que es distribuiran entre famílies de Badalona que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

  La recollida de productes entre els treballadors i treballadores de TUSGSAL s’ha fet en el marc de la campanya interna anomenada “La solidaritat es contagia”, la qual va començar el passat 29 d’abril i va finalitzar el dia 10 de maig. En total s’han recollit 22 tones, 12 de les quals es distribuiran entre famílies necessitades de Badalona i les 10 restants es lliuren a Santa Coloma de Gramenet.

  L’acte de lliurament tindrà lloc avui divendres 22 de maig, a les 11.15 hores, a la seu de Tusgsal situada al camí de Can Ruti, sense número. Hi assistiran el president del Consell d’Administració de Tusgsal, Federico Llobet; el subdirector general de l’empresa, José María Parra; el president de la Comissió Social de Tusgsal, José Antonio Garrido; representants de l’Associació Social Amics del Gorg Mar; l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; i el regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí