La plantilla del Llefià segueix agafant cos

  0
  yzYmH72N.jpg

  09/07/2015 – El club continua treballant per aconseguir la continuïtat d’una part dels jugadors del curs passat i ha lligat diverses noves incorporacions.

   

  Fa unes setmanes, la Unificació Llefià va començar a executar els primers moviments per configurar la plantilla que a partir del mes de setembre competirà de nou al grup II de Segona Catalana.

   

  Les baixes d’homes importants com Mejía, Azañón, Paco Ramos, Albert Hospital, Marcel, Peke i Jandro van començar a ser contrarestades amb l’arribada de Pasquina (UB Catalònia) i Dani Santos (Singuerlín), i amb l’oportunitat que Jordi Souto donarà a Carlos Vela i Jonathan Reyes (juvenil) per jugar al primer equip.

   

  Amb el pas dels dies, la Unificació ha continuat treballant per apuntalar el bloc. En primer lloc, el club badaloní podrà seguir comptant amb Uri Llaveria, un dels millors porters de tota la Segona Catalana.

   

  A més, jugadors importants com Toni Casulleras (9 gols), Ramón Fernández (6), Israel Medina (5), Álex Granero (3), Monty, Germán Pacio, Lluís López i Rodri també seguiran formant part de la plantilla badalonina.

   

  Mentre José Luis Casillas (7 gols) s’uneix al capítol de baixes, el Llefià ha concretat cinc incorporacions més, a banda de les de Pasquina i Dani Santos. Héctor Sequera, extrem i interior del Singuerlín (7 dianes) fitxa pel conjunt de Jordi Souto.

   

  Dos futbolistes de Primera Catalana com Aitor Rives i Eric Ruiz (Júpiter) aterren a Badalona, igual que el davanter David Gascón (7 gols en 11 duels amb el Ripollet). Per últim, José Carlos Luengo, del Mollet Juvenil, també fitxa per la Unificació, completant la llista de 18 jugadors que ara disposa Jordi Souto.