La plataforma ‘Pom Ja’ exigeix una piscina olímpica a Badalona

  0
  ????????????????????????????????????

  Els tancaments ordinaris de la Piscina Esportiva Municipal de Badalona- Mireia Belmonte ha provocat la constitució de la ‘Plataforma Piscina Olímpica Municipal Ja (Pom Ja)’. Una entitat organitzada per badalonins i badalonines usuaris i usuàries de la instal·lació esportiva.

  “Plegats un conjunt de ciutadans, que estem farts dels continus tancaments i mancances que ens dona la piscina, hem constituït la Plataforma Pom Ja”, presenta Carlos Fernàndez, ciutadà de Badalona i integrant de l’entitat.

  “Sóc un antic usuari de la piscina i ara la gaudeixen el meu fill i la meva dona… quan  funciona la piscina”. Quan no és perquè l’aigua està freda i els nens es congelen, és una fissura, els escalfadors no funcionensabem que hi ha actuació municipal, però no hi ha actuacions més integrals. És una instal·lació antiga, exposa Fernández.

  Des de la Plataforma es reivindica una rehabilitació completa de la piscina i un manteniment diari i continu. S’exigeix una piscina olímpica a Badalona.

  Actualment, els usuaris de la piscina Mireia Belmonte han hagut de marxar després del darrer tancament i hi ha una llista d’espera. “Hi ha gent gran que és sòcia de la piscina i per a ells això forma part de la seva vida. Badalona és una ciutat amb més de 200.000 habitants”, recorda Fernàndez.

  Ara com ara, busquen el suport dels ciutadans i també mantenen contacte amb altres entitats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí