La primera Marxa LGTBIQ a Badalona ha estat tot un èxit

  1

  Dissabte passat, Badalona va acollir als seus carrers la primera Marxa LGTBIQ, la qual va incloure la lectura del Manifest.

  Els actes van començar a les 18h, a la Plaça de la Vila. L’alcalde Àlex Pastor va ser l’encarregat de llegir el Manifest, acompanyat d’altres representants dels partits polítics de la ciutat.

  Un cop llegit el Manifest, la Marxa va donar començament per primera vegada a la història, de la mà del grup de batucada “Badalona Batec”, passant pel Passeig Marítim i acabant davant l’escola del Mar.

  La música i l’ambient veïnal van amenitzar tota una jornada de reivindicació i difusió del col·lectiu LGTBIQ, que l’associació Tornem-hi! va impulsar, volent així portar a la ciutat l’esperit de la inclusió i la diversitat.

  Ha estat el primer any que s’ha celebrat a Badalona l’Orgull LGTBIQ i l’acolliment ha estat molt positiu. S’han difós molts missatges de lluita i agraïment a les xarxes socials i s’espera que aquest dia es continuï celebrant durant els anys esdevenidors.

  1 COMENTARI

  1. Volia puntualitzar que l’alcalde Alex Pastor no va llegir el manifest, sinò que va fer un parlamnent institucional.
   El manifest que va el·laborar el col·lectiu LGTBIQ de la ciutat, a través de Tornem-hi!, el van llegir dues sòcies d’aquesta entitat, que precissament fa poc dies van ser víctimes (juntament amb un altre soci) d’una agressió homòfoba a Badalona.
   I després un menor trans va llegir el manifest que els menors de Chrysallis Catalunya (Associació de famílies de menors trans) fan cada any en motiu del dia de l’Orgull LGTBI.
   Moltes gràcies

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí