La relació Badalona – Costa Brava ja coqueteja públicament

  0
  85
  N-Estadi-Municipal-de-Badalona.jpg

  Més enllà de l’Assemblea informativa del CF Badalona de fa dues setmanes, la relació entre el club escapulat (en aquest cas el Consell d’Administració de la SAE) i la UE Costa Brava ha estat un vincle més aviat privat. Sense pràcticament cap exposició pública.

  Aquest secretisme però, ha començat a ser públic durant els darrers dies. El nom oficial de la UE Costa Brava que apareix a la pàgina web de l’FCF ja és “CF Badalona Futur SAD” i des del passat 26 de juny, fa 22 dies, a la pàgina web del Costa Brava hi ha publicada una  convocatòria de Junta General Extraordinària amb el “canvi de domicili social i de denominació de la SAE” publicat com a primer ordre del dia. La “Destitució del Consell d’Administració i nomenament del nou Consell d’Administració de la SAD” és el segon punt de l’ordre del dia.

  A l’FCF apareixen tres equips de la UE Costa Brava 2022 – 2023. L’Amateur A, un Juvenil a Preferent i un Cadet a Preferent. El camp de futbol d’aquests equips registrats és l’Estadi Municipal de Badalona.

  Les negociacions ja podrien estar tancades, però des del CF Badalona encara hi ha prudència i mantenen la calma. Els rumors des de fa un mes, aproximadament, es mantenen. Oriol Alsina dirigiria l’equip a Segona RFEF i Santi Álvarez compaginaria el CF Badalona a Tercera RFEF i el Juvenil de Divisió d’Honor.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí