La remodelació i obertura d’alguns carrers del Gorg milloren la connexió amb el Port

  0
  Gorg 2.JPG

  21/07/2014 – Les obres d’urbanització dels carrers d’Eduard Maristany, Monturiol i d’un tram del carrer d’Antoni Bori, a càrrec de Marina Badalona, han suposat una inversió d'un milió d'euros.

  Les millores en l’urbanització i la mobilitat del Gorg i l’entorn del Port comencen a ser una realitat. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest divendres les obres d’urbanització dels carrers d’Eduard Maristany, Monturiol i d’un tram del carrer d’Antoni Bori, situat entre els carrers Indústria i Progrés. Es tracta de les obres del Sector 1B (fase 1) del Polígon A del Pla Especial Port de Badalona que ha realitzat l’empresa Marina Badalona, societat que té com a objecte la gestió del procés de remodelació i desenvolupament urbanístic i econòmic de la façana marítima de Badalona.

   

  Garcia Albiol, ha explicat que aquestes obres d’urbanització “són molt importants de cara a la millora de la connectivitat de la ciutat ja que permeten unir el Parc del Gorg amb el pont de Sant Lluc”. “Aquests treballs obren zones que fins ara estaven tancades a la ciutat, faciliten l’accés dels vianants i connecten d’una forma ràpida el Port amb la ciutat”, ha afegit.

   

  Els treballs realitzats han suposat la construcció de 600 metres lineals de nous vials i un passeig per a vianants de nou metres d’amplada. Les obres que van començar el passat mes d’abril s’han executat en un termini de 4 mesos, amb un pressupost de 936.444 euros. El projecte inclou també la plantació de nou arbrat, una acció que està prevista portar a terme durant la tardor en considerar que aquesta estació és la idònia per a l’arrelament dels arbres.