La Rua de Nadal recorre els carrers de la Morera

  0
  DSC_1551.JPG

  20/12/2016 – El Pare Noel i diversos personatges de dibuixos animats van acompanyar diversos nens i nenes a fer cagar el Tió.

   

  Centenars de nens i nenes del barri de la Morera van viure dissabte la segona edició de la Rua de Nadal, organitzada per l’Associació de Veïns de la Morera i amb la col·laboració de Kaja Gripau Blau i Espai Jove Morera, que va recórrer diversos carrers amb la companyia del Pare Noel, diversos personatges de dibuixos animats, la Colla Pugui-Pugui i el centre de dansa Blue Moon; per transmetre la màgia d’aquestes festes nadalenques per diversos carrers del barri.

   

  Al finalitzar la rua, els més petits van poder fotografiar-se i entregar la carta al Pare Noel i, també, fer cagar el Tió, que va obsequiar-los amb caramels i xocolata.

   

  A més a més, diumenge l’Escola Salvador Espriu es va omplir amb el concert solidari del cantant badaloní Manuel Fernández, que va presentar el seu darrer i tercer disc ‘Una navidad para todos’, on tots els beneficis recaptats es destinaran a l’Esabar Saharui Badalona Cooperación, amb l’objectiu de finançar unes vacances d’estiu de dos mesos a Badalona a nens sahrauís.